keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Neljäs viikko meneillään

Hola mi amigos!

Perjantai aamu alkoi töihin käppäilyllä. Taivas oli uskomaton ennen auingonnousua ja oli pakko jäädä hetkeksi ihailemaan ja kuvaamaan postikorttimaisemaa!


Työpäivän jälkeen, edessä oli hemmottelua. Kävimme aikaisemmin viikolla varaamassa ajan Nails Factory Fuengirolaan kynsienlaittoon. Tuulille lakattiin geelilakka omien kynsien päälle ja Ellalle akryylikynnet. Oman kynnen geelilakkaus maksoi 12,90e ja kesti noin 30min. Akryylikynnet maksoivat 28,80e ja kesti noin 60 min. Olemme molemmat todella tyytyväisiä kynsiimme ja ajoimme mennä laittamaan kynnet vielä uudelleen! Illalla kävimme vielä värjäämässä ripset ja kulmat.

        (Ellan kynnet)

        (Tuulin kynnet)

Lauantaina olimme töissä. Suomelassa oli avoimet ovet ja olimme myymässä Suomelan fanituotteita. Kun kaksi myyntimiehen tytärtä päästää valloilleen, on tuotto taattua ;)


Illalla laittauduimme ja suuntasimme ulos valokuvaamaan. Valokuvauksen jälkeen haimme ruokaa ja lähdimme drinksuille ulos.


Sunnuntaipäivä kului rannalla aurinkoa ottaen ja crêpejä maistellen.


Maanantai meillä oli vapaapäivä, lauantain työpäivän vuoksi. Vietimme päivän ruskettuessa rannalla ja treenatessa.

Tiistaina aamulla vedimme omalle pienryhmällemme kuntojumpan, jonka jälkeen suuntasimme markkinoille. Markkinoilla oli ihana valikoima hedelmiä ja vihanneksia todella edullisesti. Päätimme, että haemme tästä lähtien hedelmät ja vihannekset pääosin markkinoilta. Markkinoille kanttaa varata pientä käteistä mukaan, koska myyjät saattavat huijata jos maksaa 10 euron seteliä isommalla. Myös laukuista kannattaa pitää kovaa kiinni taskuvarkaiden vuoksi.



     (ostoksemme markkinoilla, noin 12e)


Markkinoilla on myös iso valikoima vaatteita, nahkalaukkuja ja -lompakoita, koruja, herkkuja ja kaikkea mitä voi kuvitella. Joten iso suositus!

Tiistai-ilta kului ruokaostoksilla, ruoka-preppauksella, tiskauksella ja pyykkien pesemisellä. Perheilta siis! Muutama asiakkaamme kovasti olettaa, että käymme iltaisin ulkona bilettämässä.... vaikka totuus on jotain ihan muuta kun oma sänky kutsuu yhdeksän aikaan. 😀

 (foodprepping ja jääkaappigoals)


(näin meillä jaetaan sänky, tasapuolista eikö?)

Keskiviikko aamu alkoi helteisessä kelissä keppijumpalla, jossa oli ennätykselliset 22 osallistujaa. Tänään testaamme ensimmäistä kertaa Suomelan joka keskiviikkoisen lounaan. Lounaaksi lihapullia ja perunamuussia, nam! 😋

Lupasimme pari postausta sitten paljastaa, miksi meistä otettiin asiallisempia kuvia. Päästiin Suomelan marraskuun lehteen! Kirjoitimme itsestämme pienet esittelyt ja kerroimme miksi olemme Suomelassa.


Tuntuu hullulta saada läheisiltä kuvia, kun kotona Suomessa on pakkasta ja lunta. Täällä kun saamme nauttia tänään 27 asteesta!

Aurinkoisin terveisin Eltsu ja Tulpero 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti