torstai 10. lokakuuta 2019

Työpäivämme Suomelassa

Hola! Työmatkamme on 3,5km suuntaansa ja kuljemme sen kävellen. Meillä on päivittäin mukana eväät, jotka syömme työpaikalla. 

Ensimmäinen työpäivämme oli 7.10. maanantaina. Tapasimme työpaikkaohjaajamme Riitan. Riitta esitteli meille Suomelan salin ja toimiston. Kävimme tulevien viikkojen ohjelmat läpi. Bongasimme mainoksemme Suomelan salin, toimiston ja portin ilmoitustaululta. Pääsemme viikoittain ohjaamaan keskiviikon keppijumpan puistossa ja torstain äijäjumpan. Mahdollisesti saamme vielä vetää venyttelytunnin. Esittelimme itsemme ja mainostimme pienryhmäämme maanantain viikkoinfossa. Teemme vielä mainoksen itsestämme ja se pääsee seuraavaan Suomelan sanomiin!

Tiistaina osallistuimme Riitan venyttelytunnille. Meidät pyydettiin mukaan tanssijoiksi Seitsemän veljestä näytelmään, joka esitetään torstaina Aleksis Kiven päivänä. Keskiviikkona ohjasimme ensimmäisen keppijumppamme (45min). Saimme paljon positiivista palautetta ja asiakkaat tykkäsivät ohjaustyylistämme. 


 


Torstaina työpäivämme alkoi juhlan merkeissä vietimme Aleksis Kiven, Kirjallisuuden- ja Suomelan avajaiskauden päivää. Juhla koostui runon lausumisesta, yhteislauluista ja kahvittelusta . Juhla huipentui Aleksis Kiven Seitsemän veljestä näytelmään, jossa meilläkin oli oma roolimme. Juhlan jälkeen torstai-iltapäivä kului toimistolla tietokoneen ääressä, harkkahommia tehdessä. Vielä tänään edessä Äijäjumppa klo 16:45-17:45.


 


Huomenna edessä heti aamusta Riitan venyttelytunti, joka tulee tekemään hartioillemme oikein hyvää!

Aurinkoisin terveisin Ella ja Tuuli 💛

1 kommentti:

  1. Hienoa työtä, olette saaneet juurrutettua itsenne tukevasti Suomelan monipuoliseen toimintaan. Vahva näyttö osaamisesta mainio, selkeä keppijumppa keskiviikkona puistossa, jossa 18 innokasta liikkujaa osallistui ohjaukseenne. Kivi-juhla oli teille todella ainutlaatuinen kokemus "teatterikokemuksineen". Äijäjumpan toteutus itsenäisesti ohjattuna tuntui selkeältä ja johdonmukaiselta. Oli helppoa liikkua ohjauksessanne.

    VastaaPoista