keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Vihdoin lämpimässä!

Hola! Lentomme lähti 4.10. 20:50 Suomesta. Olimme   Malagassa Espanjassa 1:25 Suomen aikaan. Kentällä meitä vastassa oli taksikuski, joka oli tilattu Rantakylän kautta. Kuljettajalla oli kyltti, jossa luki Ellan nimi. Rantakylälle oli ilmoitettu sähköpostilla asuntomme osoite, joten kuski vei meidät suoraan asunnollemme. Taksin hinnaksi tuli 40 euroa. 

Veera oli hakenut aikaisemmin päivällä asuntomme avaimen Kesäkadun toimistolta. Pysähdyimme taksilla hakemaan ne. 

Ensimmäisen ongelman kohtasimme ulko-oven kanssa. Ovi kyllä saatiin auki, mutta avain ei irronnut ovesta. Tilannetta ei helpottanut se, että asunnossa oli pilkkopimeää ja emme löytäneet pääkatkaisijaa. Tuulin kaverin avuin, saimme avaimen ovesta ja valot päälle. Kolmas ongelma oli juomaveden puute (Espanjassa hanavettä ei voi juoda), sillä saavuimme yöllä ja kaupat olivat kiinni. Pääsimme vasta neljän jälkeen nukkumaan ja unet jäivät lyhyeksi, sillä aamulla jano ja kuumuus herättivät meidät.

Tapasimme Veeran aamupalan etsinnän merkeissä, mutta kunnon aamupala vaihtui nopeasti vesipulloon ja gelato-annokseen (vahva suositus YaraMarin alhaalla olevalle jäätelöbaarille). 


(Nykyään kantapaikka!)

Tämän jälkeen suunnattiin Veeran ohjeistamana ruokaostoksille SuperCoriin. Alhaisen verensokerin takia, unohdimme puolet tarpeellisista ostoksista ja päädyimme ottamaan taksin asunnollemme (mukana 6 kassillista ruokaa ja taksi maksoi 7€). Asunnolla ensimmäiset kyyneleet valuivat pitkin Tuulin poskia, kun ostamamme ”vesi” olikin sitruunanmakuista vitamiinivettä, joka nykyään on yksi lemppareistamme. Väsymysja turhautuminen oli vahvasti läsnä päivässämme.

Illalla menimme ”nälkäkadulle” (Calle Moncayo), josta löytyy ravintoloita joka lähtöön, myös gluteenitonta. Ruoan jälkeen tulikin nopeasti uni.

 

Aurinkoisin terveisin Ella, Tuuli ja Veera 💛

3 kommenttia:

  1. olipas kaikenlaista mutta selvitty kuitenkin hyvä tytöt!h
    Hyvää jatkoa teille vieraassa maassa,pärjäätte!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa, omatoimisuus on hyvä ominaisuus. Hienosti olette selvittäneet itsenne tänne Espanjan valoon, lämpöön ja erilaisen kulttuurin pariin.

    VastaaPoista