keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Puoliväli saavutettu!

Hola!

Lihapullat ja muusi salaatin kera, oli todella hyvää! Oli ihanaa vaihtelua hakea ruokaa valmiista pöydästä ja viedä tiskit jonkun muun tiskattavaksi. Kyllä täällä oppii arvostamaan äitien tekemää ruokaa kotona, kun täällä tehdään ihan kaikki itse. Esim. ruokaa ei ole valmiina, jos sitä ei itse tee.  Toki, ilman vanhempia asuminen, on opettanut meille paljon ja kasvattanut meitä!

     (Suomelan lounas)

Torstai aamupäivä kului treenatessa ja rannalla rentoutuessa. Espanjassa Halloween-teema ylettyy jopa kuntosalille asti. Ryhmäliikuntojen vetäjät ovat pukeutuneet asuihin ja sali on koristeltu. Myös kahvilat ja kaupat on koristeltu Halloweeniin sopiviksi. Tällää Halloweenia vietetään siis huomattavasti enemmän ja isommin kuin Suomessa.

 (Tunnelmia kuntosalilta)

Iltapäivästä suuntasimme Suomelaan ohjaamaan joka viikkoisen Äijäjumpan. Illalla oli jopa vaikeuksia saada unta, kun Halloweenia juhlittiin niin railakkaasti. Onneksi kuulokkeet pelastivat ja uni tuli vihdoin.

Perjantai aamu alkoi tapansa mukaan venyttelyjumpalla, jonka vedimme. Oli huvittavaa kävellä töihin, kun eilis-illan juhlijoita käveli vastaan pikkuhameet ja kissankorvat päällä. Perjantai ilta kului rennosti kotona chillaillen ja menimme aikaisin nukkumaan.

Suomelassa yksi nainen kysyi meiltä ohimennen, olemmeko käyneet niin kaukana kuin pippuri kasvaa. Hämmennyimme kysymyksestä ja vastasimme kieltävästi. Nainen kertoi, että Suomi-aukiolla kasvaa punapippuripuu! Kävelemme siitä ohi joka päivä, kun menemme töihin. Olemme siis käyneet niin kaukana kuin pippuri kasvaa!!

     (Kuvassa punapippuripuu!)

Lauantai aamu alkoi ihanasti Pyr-hotellin aamiaisella, jonka olimme käyneet testaamassa ensimmäisellä viikolla. Iso suositus jälleen! Aamiaisen jälkeen lähdimme kiertelemään kauppoja lähellemme. Kävimme viemässä ostokset kämpille. Heitimme sadeviitat niskaan ja lähdimme taapertamaan kohti BioParckia! (Kyllä, ensimmäinen "huono" sää)  BioParc oli ihana kokemus ja olimme kuin pikkutyttöjä hehkuttaessamme eläimiä! Eläintarhassa jaksoi kierrellä paremmin kun ei ollut niin kuuma. Sadekin loppui muutaman tunnin jälkeen. BioParcin lippu aikuisilta maksaa 20,50e ja on todellakin sen arvoinen!




     (Tuulin uusi lemmikki)

Lauantai ilta kului hemmottelun merkeissä. Heitimme pizzat uuniin ja kasvonaamiot naamalle ja rentouduimme. Kävimme aikaisemmin hakemassa uudesta lempijäätelöbaaristamme homebackin gelatoa. Paikan nimi: Helados Artesanos Pitucca. Mielestämme todella paljon parempaa gelatoa, kuin viimeksi suosittelemassamme. Uusi kantis siis!


Sunnuntai kului leppoisasti rannalla istuskellen ja lempijädeä syöden. Illemmalla teimme ruokaa (tonnikalakastiketta ja pastaa sekä jauhelihakstiketta ja pastaa) ja siivosimme asuntomme. Kotipäivä siis.


Maanantai päivä kului Suomelassa toimistossa, suunnitellen ryhmämme tapaamista. Iltapäivä kului treenatessa ja äänikirjoja kuunnellessa. Todella hyvä rentoutumistapa. Lähellä asuntoamme korjattiin suojatie, joka oli iltapäivällä valmis. Tosin hieman kummallinen väritykseltään. 😁


Maanantaina vietimme kuukausipäiväämme Fuengirolassa. Ostimme kolmen euron kukkakimpun ja illalla kävimme vohveleilla ja smoothiellä. Oikein treffi-ilta!


Tiistaina ryhmämme tapaamisen jälkeen suuntasimme markkinoille Feria-alueelle. Mukaamme tarttui jälleen iso määrä tuoreita vihanneksia ja hedelmiä. Iltapäivällä kävimme tekemässä viikon isot ruokaostokset ja mukaan tarttui neljä vesitonkkaa. Kyllä oppii arvostamaan Suomen juomakelpoista hanavettä.

(Toriostokset maksoivat 20e, kuvasta puuttuu iso sipulinippu)

Keskiviikko alkoi tapansa mukaan keppijumpalla. Viime keskiviikon lounas Suomelassa oli sen verran herkullista, että oli pakko tulla testaamaan myös lohikeitto. Sitä odotellessa!

Loppuviikosta saamme vieraita koto-Suomesta. Tästä saatte tietää lisää ensiviikon postauksessa!

Aurinkoisin terveisin Eltsu ja Tulpero 💛

1 kommentti:

  1. Hei, oli ihana lukea teidän blogianne. Pysyin hyvin kanavalla. Paljon olette saaneet kokea espanjalaiseen elämän tyyliin ja käytäntöihin soveltuen. Mukavaa viikkoa teille. P.s. Kalakeitto oli maukasta.

    VastaaPoista