torstai 24. lokakuuta 2019

Fugefest ja kolmasviikko

(jou!)

Vihdoin kauan odotettu Fugefest-päivä! 

  (perjantaiaamun auringonnousu)

Perjantaina laittauduimme ja fiilistelimme Ellan kavereiden kanssa ennen festareita. Lähdimme yhdessä alueelle vaihtamaan lippuja rannekkeisiin. Menimme kuuntelemaan pari biisiä Pyhimykseltä ja suuntasimme haukkaamaan välipalaa läheiseen ravintolaan. Illan kohokohta oli ehdottomasti JVG, joka aloitti keikkansa vähän ennen puolta yötä. Keikalla laulettiin ja tanssittiin täysin rinnoin!


              (JVG)

Fugefestareiden nimi on hieman harhaanjohtava. Alue ei ole varsinaisesti festarityyppinen, enemmänkin keikkamainen. Yksinkertaisesti lava löytyy sisätiloista ja ulkona on muutamia ruoka- ja juomakojuja. Tuntui hetken kuin olisimme olleet Suomessa, kun koko yleisö oli suomalaisia. 

Lauantai kului Ellan kavereiden kanssa ja sunnuntai vietettiin rannalla. Rannalle mentäessä vastaan käveli jo Fugefesteiltä tuttu Anssi Kela!

Maanantaina palasimme takaisin arkeen. Menimme toimistolle tekemään hommia ja suunnittelimme pienryhmän tapaamisen. Alku ilta kului treenaamisen merkeissä. Nähtiin vielä pikaisesti Ellan kavereita illalla, jotka viettivät viimeistä iltaa Fuengirolassa.

Tiistaina vedimme pitkät housut ja paidat päälle, koska oli viileämpi aamupäivä. Tapasimme pienryhmämme ja ohjasimme lihaskuntoa ja tasapainoa kehittävän tunnin. Työpäivän jälkeen lähdimme kohti MiraMar-ostoskeskusta. Tarkoituksena saada hieman parempi kokemus kuin viimekerralla. Saimme haalittua itsellemme vaatteita ja meikkejä sekä muutaman joululahjan! Kuljimme Miramariin ja sieltä kotiin taksilla. Taksin hinnaksi tuli alle kuusi euroa. Bussilippu maksaisi per hlö 2,5e, joten taksi on todella edullinen vaihtoehto. 

Jos meinaa Fuengirolassa liikkua Uberilla, muista varata käteistä mukaan! Me saimme jo yhdet huudot kuskilta, kun emme tästä tienneet... Onneksi kotimme lähellä on automaatti josta kipaisimme nostamaan rahaa. 

Keskiviikkona vedimme keppijumpan ja työpäivän jälkeen kävimme varaamassa ajan kynsienlaittoon perjantaiksi. Tiistaina ajoimme taksilla Mijaksen El Corte Inglesin ohi ja mielenkiintomme heräsi. Hyppäsimme taksiin ja suuntasimme kohti tavarataloa. Tavaratalo muistuttaa Suomen Stockmannia, mutta on huomattavasti isompi. Tavaratalosta löytyy iso meikkiosasto, naisten, miesten ja lasten vaatteet, erikseen urheiluvaatteet ja kodin osasto. Tavaratalon alakerrassa on iso Hypercor kauppa, josta löytyy myös kaikenlaista tavaraa, suuren ruokavalikoiman lisäksi. Mukaan tarttui vain huonetuoksu kämpille ja "vähän" suklaata... Ilta kului jälleen treenaamisen merkeissä.

Viikon lämpimin päivä tähän mennessä! Torstai aamupäivä vietettiin rannalla suunnitellen tulevia tunteja. Varasimme ajan ripsien ja kulmien värjäykseen Nordic Salon & Academyyn, joka tekee Suomelan kanssa yhteistyötä. Ripsien värjäys maksaa 9 euroa ja kulmien ja ripsien värjäys 17 euroa. 

Tänään vielä edessä Äijäjumppa ja treeni-ilta. Huomenna venyttelytunnin jälkeen hemmottelua tiedossa!

Aurinkoisin terveisin Eltsu ja Tulpero 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti