lauantai 30. marraskuuta 2019

Vieraat sen kun jatkuvat!

Hola!

Maanantaina yöllä ystävämme Antti lensi Suomesta Fuengirolaan. Keskiviikkona menimme Antin kanssa MiraMariin ostoksille ja sieltä suuntasimme El Corte Inglesiin taksilla, jatkamaan ostoksia. Ostosten jälkeen suuntasimme kahvilaan kirjoittamaan blogia ja tekemään kouluhommia.

Torstai aamupäivä kului treenatessa ja Ella osti kahden viikon salikortin. Salikortti kahdelle viikolle maksoi 29,90e. Se on suhteessa huomattavasti kuukauden korttia kalliimpi (39,90e), mutta kannattavampi kuin kuuden päivän kortti (muistaakseni noin 25e). Iltapäivästä suuntasimme Suomelaan ohjaamaan Äijäjumpan. Äijäjumpan jälkeen ilta kului rauhallisesti kotona.


Perjantai alkoi tyypillisesti venyttelyjumpalla, jonka jälkeen päivä jatkui treenaamisella. Muuten perjantai kului rauhallisesti. Lauantaina suuntasimme Antin ja Veeran kanssa aamupalalle perinteisesti suosikkiimme Pyr Hotelliin. Jälleen kerran melkein pyörimme ulos vatsat pullottaen. Aamupalan jälkeen lähdimme kartoittamaan Fugen kauppojen tilannetta ja mukaan sattui kuin sattuikin vaikka mitä mukavaa! Muun muassa melkein puoli tusinaa housuja, penaalit, lompakko, alusvaatteita, sormuksia, neule ja vaikka mitä muuta kivaa. Shoppailun jälkeen oli Ellan ja Veeran lauantain salitreenin aika.

Illalla treffasimme Munchiessa burgereiden merkeissä. Burgereiden jälkeen lähdimme yksille Los Brothersiin. Ellalle ja Veeralle iski myös jätskihimo, joten kipaisimme hakemaan mäkkäristä McFlurriet, mauissa Oreo kinuskikastikkeella ja M&M valkosuklaakastikkeella, herkkua!

   (Munchies burgerit) (Aperol Sprits & Baileys mix -drinkit)

Aurinko paistaa ja ei tuule! Sunnuntai aamusta Ella meni Veeran kanssa kuntosalille. Tuuli ja Antti lähtivät fribaamaan Mijaksen radalle. Ella ja Veera suuntasivat Lorena Cafeen kahville ja tekemään kouluhommia. Kahvila kuitenkin päätti katkaista WiFi yhteytemme kahden tunnin jälkeen ja kehotti, että saamme WiFin taas käyttöömme neljän tunnin päästä. Tämä oli molemmille uusi tieto.

 
(Veeran ottama kuva) (maisemakuvat fribaamasta)

Maanantaina oli Tuulin näyttötunnin vuoro. Tuuli veti kuntojumpan Canteras-puistossa ja Ella kuvasi sen puhelimella. Työpäivän jälkeen oli treenin aika. Myöhemmin iltapäivästä suuntasimme Veeran kanssa MiraMarin ostoskeskukseen ostoksille. Vielä muutamat neuleet ja kalenterit kynineen on saatava Suomeen!

Tiistaina oli viimeinen tapaamisemme pienryhmämme kanssa. Ihana pienryhmämme oli muistanut meitä korteilla, runoilla, suklaalla ja ruusuilla. Sydän sulaa ja Tuulin kyyneliltä ei voinut välttyä! Mikä ihana ryhmä meillä onkaan ❤


Tapaamisen jälkeen kävelimme markkinoille täydentämään tapansa mukaisesti hedelmävarastomme. Iltapäivästä tulimme Veeran kanssa Lorena Cafeen tekemään tietokonehommia ja suunnittelemaan keskiviikon keppijumppaa.


Keskiviikkona aamulla vedimme keppijumpan. Työpäivän jälkeen suuntasimme jäätelölle vakkaripaikkaan ja illalla näytimme Veeralle Munchiesin kuuluisat burgerit! Oli taas niin hyvää, että pakko mennä vielä ainakin kerran...


Torstai päivä kului kämpillä ja treenatessa. Illalla oli viimeinen äijäjumppa jonka vedimme! Perjantai aamulla töihin kävellessämme saimme samalla ihailla ihanaa auringonnousua. Vedimme viimeisen kerran perjantain venyttelyjumpan. Töiden jälkeen kävelimme sonnimäelle Veeran opastamana. Mitkä maisemat! Perjantai illalla suuntasimme drinksuille ulos. 
(Aamuinen aurinko)

      (kuuluisa sonni ja sonniselfie)

(maisemakuvat sonnimäeltä)





Lauantai kului kahvilassa konehommien ja smoothieiden parissa. Illalla edessä elokuvailta! Hurjaa, että enää yksi kokonainen viikko jäljellä, kääk! Vielä nautitaan auringosta, kohta saadaan nauttia lumesta.

Aurinkoisin terveisin Eltsu & Tulpero 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti