keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Lisää vieraita koto-Suomesta!

Hola!

Torstaina Äijäjumpan ohjattuamme suuntasimme reippaasti kotiin syömään. Ellan kolme kaveria lensivät päivällä Espanjaan. Ella meni illasta tapaamaan kavereitaan smoothieiden ja vohvelin merkeissä. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa!


Perjantai alkoi tapansa mukaisesti Venyttelyjumpalla, josta on alkanut tulla suosikkimme. Jumpan jälkeen päivä kului treenatessa ja tyttöjen kanssa ollessa. Näytimme tytöille Fugen kauppoja ja vakkari-jädepaikan. Tytöt olivat samaa mieltä kanssamme, että jäätelö tosiaankin oli todella hyvää!
Lähdimme omille kämpeille laittautumaan. Tytöt tulivat illasta meille. Kävimme hakemassa ruokaa lähiravintoloista ja pistimme pystyyn Fugepong-pelin! Myöhemmin suuntasimme koko porukalla ulos drinksuille. Oli todella kivaa.

     (Anni, Enni, Julia, Tuuli ja Ella)

Lauantaina laittauduimme ja lähdimme kävelemään tyttöjen kämpille. Tytöt olivat vuokranneet pienen kämpän Airbnb:stä. Asunto oli ihan MiraMar-ostoskeskuksen lähellä. Nappasimme tytöt mukaamme ja suuntasimme shoppailemaan. Teimme jokainen huippuja löytöjä, eikä kenenkään tarvinnut lähteä tyhjin käsin. MiraMarista otimme taksin ja suuntasimme El Corte Ingelsiin Mijakseen. Tsekkasimme tavratalon Sephora-osaston ja lähdimme takseilla omille kämpeille. Saimme koko lauantai-päivän kulumaan shoppaillessa.

Illalla tytöt käveliät meille päin. Suunnitelmissa oli viedä tytöt maistamaan parhaita burgereita Munchiesiin. Onneksemme ravintolassa oli tilaa lauantai illalla kahdeksan aikaan ja saimme pöydän. Tuuli ja Ella ottivat samat Lambo-burgerit kuin ensimmäisellä kerralla ja tytöt testasivat Cheese Burgerit. Lisäksi otimme kahdet ranskalaiset, quakamolea ja talon dipin. Kaikki olivat todella tyytyväisiä annoksiinsa! Suurta herkkua jälleen. Paikan omistaja tunnisti meidät ja lopuksi kysyi, koska tulemme huomenna. Vastasimme lupaavamme tulla ensi viikolla jälleen!


Burgereiden jälkeen kiersimme paseolla muutamat kiinakaupat ja tulimme kämpille chillailemaan. Myöhemmin tytöt lähtivät omaan kämppäänsä nukkumaan ja sanoimme heille heipat. Tyttöjen lento Suomeen lähti sunnuntaina aamupäivästä.

Vinkki! Tytöt tarvitsivat taksin aamuksi, jotta pääsevät lentokentälle, eikä heidän asuntonsa vieressä ole taksipaikkaa. Kysyimme taksikuskilta ja homma hoitui kuin itsestään. Kuski otti osoitteen, kellon ajan ja nimen ylös ja nouti tytöt aamulla suoraan kämpiltä. Taksin hinnaksi tuli 43 euroa, joten ero ei ole suuri jos vertaa meidän lentokenttäkuljetukseen, jonka tilasimme valmiiksi yhden firman kautta. Tämä maksoi 40 euroa. Taksin saa siis hyvin tilattua haluamaansa paikkaan ja aikaan erittäin helposti (kunhan on taksikuski joka puhuu englantia)!

Sunnuntai päivä kului meillä rennosti chillatessa. Ella kävi juoksemassa, eikä paseon maisemia voi vain liikaa hehkuttaa, UPEAT! Sunnuntai illalla pidimme elokuvaillan ja katsoimme kaksi elokuvaa. Kyllä uni maistui viikonlopun jälkeen.

Kiitos huisista pidennetystä viikonlopusta tytöt! ❤

Maanantaina palasimme arkeen ja suuntasimme toimistolle tekemään konehommia. Emme saaneet kaikkea valmiiksi toimistolla, kun tietokoneemme akut loppuivat... Toimistolta menimme ruokakauppaan, ostamaan viikon ruuat. Kahden ihmisen noin viikon ruuat maksoivat 50 euroa. Sisältäen muun muassa kanaa, jauhelihaa, leipää, jugurttia, kermaa, mehua, pastaa ja salaattia. Vihannekset ja hedelmät olemme hankkineet markkinoilta. Päästyämme kotiin laitettiin tonnikala- ja jauhelihakastike sekä pasta tulille ja eikun syömään!

Olimme varanneet viime viikolla kynsien huoltoajan ja nyt oli sen aika! Alapuolella kuvat kynsistämme.

       (Ellan kynnet)

(Tuulin kynnet, ei Tuuli ei ole kihloissa.. 😀)

Kun kynnet olivat laitettu ja tietokoneet ladattu, suuntasimme WiFin perässä kahvilaan jatkamaan hommia. Otimme molemmat suklaakahvit, jotka maksoivat yhteensä naurettavat 4,5 euroa. Suomessa ei saisi edes yhtä tuohon hintaan... Ja oli hyvää!


Tiistaina tapasimme pienryhmämme kanssa ja tunnin aiheena oli ravinto. Tapaamisen jälkeen suuntasimme markkinoille täyttämään hedelmävarastomme. Otimme kaksi isoa mangoa, kasan banskuja, sipulinipun, neljä avokadoa ja kolme ananasta. Nämä maksoivat alle 15 euroa.

Hieman sateisin terveisin Eltsu & Tulpero 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti